Wat is HoofdKantoor Brabant?

HoofdKantoor Brabant is een adviesbureau voor het MKB

Wij zijn een kleine organisatie met grootse plannen. HoofdKantoor Brabant is in 2014 opgericht, met op dat moment ruim 10 jaar advieservaring en 50 jaar praktijkervaring.  Momenteel adviseren we bedrijven in Zuid-Oost Brabant. Onze adviseurs openen lokale vestigingen in hun verzorgingsgebied. Vanuit ons eigen HoofdKantoor ondersteunen we die vestigingen. We zijn geen franchiseformule, maar hebben een uniek ondernemingsmodel. Daarbij richten we ons op lange termijn samenwerkingen met topadviseurs in ons vakgebied.

Onze missie is om hoogwaardig bedrijfskundig advies op een praktische manier bereikbaar te maken voor het MKB. Wij zien namelijk dat veel potentie hier onbenut blijft. Veel ondernemers hebben specialiteiten in huis maar missen kennis, ervaring en doortastendheid op strategische, organisatorische, commerciële of financiële zaken. Dit terwijl de markt dynamischer en veeleisender is dan ooit tevoren. Bedrijfsmodellen veranderen snel en concurrenten die gisteren niet bestonden zijn morgen krachtige partijen. Binnen grote bedrijven worden vestigingen meestal ondersteunt door een HoofdKantoor. Kleinere bedrijven hebben vaak geen idee waar ze terecht kunnen met hun vragen. Vaak worden ondernemers geleefd door de waan van de dag en ontbreekt de tijd om  ‘aan het bedrijf te werken’

Wij zijn dat HoofdKantoor voor deze grote groep bedrijven en wij bieden deze hulp wel. Wij staan naast de ondernemer. Wij ondersteunen en adviseren bij het voorbereiden van zowel strategische beslissingen, maar helpen ook op specifieke vakgebieden als ‘randzaken’. Wij maken kennis en deskundigheid toegankelijk. En wij zijn de business friend voor de ondernemer.

Kijk voor meer informatie over onze praktische aanpak op www.hoofdkantoorbrabant.nl.

Terug

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn