Dit traject gaan wij samen doorlopen.

We gaan samen de volgende stappen doorlopen:

Ons traject voor kandidaat adviseurs/ondernemers:

Wij gaan zo snel mogelijk kennismaken met elkaar! Hiervoor vragen we van jou een kleine tijdsinvestering. Om goed inzicht te krijgen in jouw kennisniveau en vaardigheden vragen we je om onze HoofdKantoor Brabant Advies en Kennis scans in te vullen. Deze gebruiken we om tijdens een gesprek met een goede kop koffie nader op ons werk in te kunnen zoomen en op jouw basiskennis

Vervolgens bespreken we wat het inhoudt om jouw eigen HoofdKantoor te hebben, wat we van elkaar mogen verwachten en welke afspraken we gaan maken. Dit om de kans van slagen voor ons beiden zo groot mogelijk te maken. Dit alles met volledige openheid van zaken, wij gaan immers een vertrouwensrelatie met elkaar aan voor de lange termijn.

Ons trainingsprogramma start in principe 4x per jaar. Deze start training bereid jou voor op de opening van jouw HoofdKantoor en geeft je veel praktische kennis en informatie rond ons bedrijf. De training duurt in totaal twee weken en wordt afgesloten met de uitreiking van het certificaat ‘HoofdKantoor Brabant Bedrijfskundig Adviseur’. Daarna start het voor jou echt, en kun je op ons blijven rekenen. Wij zorgen door middel van coaching, product/procesondersteuning en collegiaal overleg dat jouw praktijk zo snel mogelijk succesvol wordt.

Zie je jezelf als adviseur/ondernemer een HoofdKantoor Brabant vestiging openen? Neem dan direct contact met ons op.

Terug

 

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn